Sterk in je schoenen staan, hard werken met zowel passie als plezier en niet bang zijn om nieuwe uitdagingen aan te gaan is waar het bij mij allemaal om draait!
Mijn naam is Jasleen Kaur Singh, ik ben 19 jaar oud en studeer momenteel Arts & Economics.
Bij deze studie kun je denken aan een gedreven entrepreneur in The Creative Business.
Op het moment dat mensen creativiteit en kunst horen denken zij vaak gelijk aan schilderen en knutselen, bij mij gaat het om het creatieve denkvermogen. Je hoort altijd overal dat ¨thinking out of the box¨ je gaat helpen, dit is nou eenmaal omdat het waar is. Ik streef ernaar om met mijn ideeën en kijk op de wereld anderen te kunnen bijstaan. Het zou mij fantastisch lijken om voor anderen bijvoorbeeld een klein idee uit te kunnen werken tot een groot evenement of campagne.
Verder hoop ik dat ik hiervoor ook zou kunnen reizen en ik dit kan realiseren op hoog niveau aangezien ik niet zomaar ergens genoegen mee neem.
Dit heeft niet alleen te maken met het trots maken van de mensen om mij heen maar ook mijzelf. Steeds vaker zie ik sterke vrouwen hun dromen achterna gaan en in de spotlights verschijnen door het harde werken, deze vrouwen inspireren mij om groot te durven dromen.

Ik heb altijd al een soort gedrevenheid in mij gehad waarmee ik mijzelf durf te onderscheiden van de rest. Op de middelbare school begon dit met voorzitter worden van zowel de leerlingenraad als de feestcommissie. Daarnaast heb ik rond die tijd op mijn 17e de stap gezet om met het ¨Filipijnen Exposure project¨ in sloppenwijken te slapen in de Fillipijnen. Bij dit project ging het om het kunnen sponsoren van zowel high school als bachelor studenten waarbij je een kijkje in hun leven en thuissituatie kon nemen. Met deze ervaring heb ik ontdekt hoe sterk ik mentaal kan zijn én hoe belangrijk het is om indien je de kans krijgt, je dromen nooit voorbij te laten gaan zonder ervoor te vechten.
Al deze activiteiten blijven mij niet alleen vormen als persoon maar vebreden ook mijn kennis. Dit is dan ook de reden waarom ik opzoek blijf gaan naar ervaringen buiten mijn comfort zone.

Miss India Holland is voor mij een platform om te laten zien wie ik ben, waar ik in geloof en waarom ik vind dat geloven in jezelf de eerste stap zal zijn om de rest van de wereld te laten zien waarom zij ook in jou zouden moeten geloven!

Naam: Jasleen Kaur Singh
Geboortedatum: 28-03-1998
Geboorteplaats: Amsterdam
Hobby´s: Kickboksen & fitness, Engelse literatuur, Reizen en Koken
Studie: Arts & Economics aan de Hogeschool voor Kunsten te Utrecht
Werk: Waitress at MOMO
Lengte: 1.70
Quote: I believe in working hard to become the best possible version of yourself and fighting for what you think you deserve