Van een medewerker tot een leidinggevende, niets is me hierin te veel. Als persoon probeer ik mijn doelen te behalen door mijn motivatie en doorzettingsvermogen

Mijn naam is Farisha Abdoel Rahman. Geboren op 8 mei in het mooie Den Haag.
Op dit moment volg ik de opleiding als event management. Mijn keuze voor mijn studie is heel bewust gekozen. Net als het Miss India Holland event, hou ik ervan om evenementen te bedenken en te organiseren. Ik heb dan ook al gewerkt en stage gelopen bij verschillende bedrijven op het gebied van evenementen. In de toekomst wil ik graag mijn eigen evenementen organiseren.

Wat doe ik in mijn vrije tijd? Ik ben dol op eten en probeer daarom verschillende keukens uit, dus ja heerlijk uit eten, dit is ook handig voor mijn evenementen opleiding.
Maar ook shoppen en het kijken naar Netflix behoort tot de leuke dingen die ik graag in mijn vrije tijd doe. In de toekomst wil ik gaan reizen, veel meer landen zien. Een van mijn favoriete landen is daarom dan ook Dubai.

Maar natuurlijk ook hier in Nederland. Toekomstige Missen vertellen hoe mooi en leerzaam het traject van Miss India Holland is. Maar ik kan uit eigen ervaring zeggen dat het echt een heel mooi en leerzame traject is. Je komt er zoveel sterker en beter uit.
Daarom zou ik het een ieder adviseren om mee te doen hiermee en ga me dan ook hiervoor inzetten als ambassadeur van Miss India Holland.

Quote :   Beautiful things happen when you distance yourself from negativity

 

Naam                    : Farisha Abdoelrahman
Geboortedatum   :
08-05-1999
Geboorteplaats   :
Den Haag
Hobby’s               :
Shoppen, Lezen , Netflix, vlogs bekijken
Studie                  :
MBO Eventmanagement